dinsdag 26 augustus 2014

TLC Ambassadeur

Sinds afgelopen donderdag 21 augustus ben ik één van de TLC ambassadeurs! Erg gaaf want ik kijk graag naar deze leuke vrouwenzender. Als ambassadeur mag ik onder andere exclusieve previews bekijken en mag ik promo's delen met jullie.


Er was een event georganiseerd in Slot Zeist, een prachtige locatie! Mijn ouders zijn hier 30 jaar geleden getrouwd, en ik vond het erg mooi om het Slot in het echt te zien.

Foto gemaakt door TLCWe werden verwelkomd met een drankje, gevolgd door een fingerfood diner, allemaal heerlijke hapjes.

Daarna werden we voorgesteld aan het TLC team en kregen we achtergrond informatie over de zender. Na afloop kregen we nog een leuke goodiebag mee!

En we hebben de eerste aflevering gezien van het nieuwe programma "I Wanna Marry Harry" Ik vond het een erg leuke en grappige aflevering en ga het zeker volgen.
Als ambassadeur mag ik de preview hiervan met jullie delen. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!
Tweeten over het programma kan met de hashtag #MarryHarry
Tijdens het programma is 1x de witte kroon te zien zoals in de afbeelding hieronder. Als je tweet op dat moment met de hashtag #MarryHarryKroon maak je kans op een Royal high te voor 2 personen!

Afbeelding komt van TLC NL Facebook


Vanaf vanavond 26 augustus om 21:00 is "I Wanna Marry Harry" te zien op TLC!Geen opmerkingen:

Een reactie posten